OSTRA SAŁATKA SURIMI Z MAKARONEM VERMICELLI
Składniki:
100 g Makaronu Vermicelli House of Asia
2 łyżki pokrojonego cienko marynowanego Imbiru różowego House of Asia
100 g paluszków surimi
10-12 pomidorków cherry pokrojonych na pół
30 g białej części pora pokrojonej w cienkie zapałki
30 g marchewki pokrojonej w cienkie zapałki
Sos:
2 łyżeczki Ostrego sosu z czerwonej papryki Jalapeno Casa de Mexico
50 g Kaktusa krojonego w zalewie Casa de Mexico
Sposób przygotowania:
SAŁATKA Z FASOLKĄ I WIEPRZOWINĄ
Składniki:
100 g Czarnej fasoli Casa de Mexico
1 łyżka Ostrego sosu BBQ z papryki jalapeno Casa de Mexico
60 g Sosu Teriyaki House of Asia
2 łyżki Sosu Ostrygowego House of Asia
2 łyżki Papryki Jalapeno czerwonej krojonej Casa de Mexico
1 łyżka uprażonego Sezamu Białego House of Asia
200 g wieprzowiny cienko pokrojonej (np. polędwiczki)
100 g fasolki szparagowej zielonej
1/2 cebuli cienko pokrojonej
Kilka listków kolendry
Sól, pieprz czarny
Sposób przygotowania:
SAŁATKA Z FASOLKĄ I WIEPRZOWINĄ
Składniki:
100 g Czarnej fasoli Casa de Mexico
1 łyżka Ostrego sosu BBQ z papryki jalapeno Casa de Mexico
60 g Sosu Teriyaki House of Asia
2 łyżki Sosu Ostrygowego House of Asia
2 łyżki Papryki Jalapeno czerwonej krojonej Casa de Mexico
1 łyżka uprażonego Sezamu Białego House of Asia
200 g wieprzowiny cienko pokrojonej (np. polędwiczki)
100 g fasolki szparagowej zielonej
1/2 cebuli cienko pokrojonej
Kilka listków kolendry
Sól, pieprz czarny
Sposób przygotowania:
SUSHI Z TORTILLI Z KURCZAKIEM
Składniki:
1 opakowanie Tortilla Wraps Casa de Mexico
½ puszki Pasty z fasoli Pinto z Chipotle Casa de Mexico
200 g ugotowanego Ryżu do sushi House of Asia
3 łyżki Sosu Teriyaki House of Asia do podania
1 pierś z kurczaka
2 łyżki majonezu
1 świeży ogórek
Sól, pieprz czarny
Oliwa do smażenia
Sposób przygotowania:
WRAP ZE STRIPSAMI Z KURCZAKA
Składniki:
1 opakowanie Tortilla Wraps Casa de Mexico
1 opakowanie Panierki Panko House of Asia
10-12 kawałków Papryczek Jalapeno Casa de Mexico oczerwonych krojonych
1 średnia pierś z kurczaka pokrojona w paski
2 jajka
1 opakowanie rukoli
1 dojrzałe awokado pokrojone w plastry
1 średnia czerwona cebula pokrojonaw półplastry
Sól, pieprz czarny
Sos:
2 łyżki Pasty z fasoli Pinto z Chipotle Casa de Mexico
3 łyżki majonezu
Sok z połowy limonki
1 łyżka posiekanej Kolendry
Sposób przygotowania: